RSS

Grisine,biscuiti si covrigei cu secara si tarate

20 Mar

Grisine, biscuiti si covrigei din secara 2 Grisine, biscuiti si covrigei din secara

Ingrediente :

  • 150 g faina integrala
  • 150 g faina de secara
  • 150 g tarate de grau
  • 15 g drojdie proaspata
  • o lingurita sare
  • o lingurita zahar
  • 300 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare :

  1. Drojdia se freaca cu zaharul intr-un castronel pana se lichefiaza, apoi se dilueaza cu 2-3 linguri de apa
  2. Sarea se dizolva si ea in cantitatea de apa ramasa
  3. Faina se pune intr-un castron, se adauga drojdia, uleiul si apa cu sare si se framanta un aluat care trebuie sa fie neted si sa nu se lipeasca de maini.
  4. Se pune  intr-un castron uns cu ulei de masline si se lasa la dospit cca o ora.
  5. Se rastoarna aluatul pe planul de lucru presarat cu faina de secara si se modeleaza dupa voie.
  6. Se coc la 200 de grade pentru 20-25 min.

       Pofta buna !!!

 
 

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: